Cristina Cioran, despre nașterea prematură: Nu știam dacă va trăi, era un bibelou. Nu aveam voie să o pup, era periculos

Cristina Cioran - Foto: Youtube Kanal D
Cristina Cioran a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Ce a spus vedeta despre nașterea prematură a fiicei sale.

Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, acolo unde a vorbit despre nașterea prematură, momentul care a marcat-o profund.

În luna iulie a anului trecut, Cristina Cioran a adus pe lume o fetiță cu două luni mai devreme decât trebuia, iar acum, fără să stea o clipă pe gânduri, actrița a vorbit despre nașterea prematură a fetiței sale, care a reprezentat o perioadă plină de incertitudine, stres, emoții puternice, dar și speranță pentru vedetp, care nu știa dacă bebelușul ei va supraviețui.

După ce a venit pe lume, Ema, care era extrem de mică și fragilă, a ajuns la incubator și acel moment a declanșat o serie de emoții pentru părinții ei. 

"Nu am știut dacă va trăi copilul"

 

"Atunci când am născut prematur a fost cel mai greu moment, pentru că nu am știut dacă va trăi copilul...Spuneam încontinuu pe masa de naștere că nu e momentul să nasc și mi se spunea că nu mai putem da înapoi. Sentimentele care s-au derulat în momentele alea, care au fost doar câteva minute, dar au părut ca secole, au fost, într-adevăr, cele mai grele.

Ulterior, după ce am aflat că e în regulă fetița, dar intră în incubator, iar au trecut niște momente foarte grele, de zile întregi când nu știam dacă va depăși acele momente grele", a declarat Cristina Cioran.

Din fericire, micuța Ema a fost bine și s-a recuperat, însă Cristina a dezvăluit acum că nu s-a putut bucura așa cum și-ar fi dorit de fiica ei, deoarece aceasta era extrem de fragilă în acea perioadă și chiar și cel mai banal virus îi putea fi fatal.

"În primele luni nici nu aveam voie să o pup"

 

Astfel, actrița nici măcar nu avea voie să o pupe.

"Sentimentul ăsta că am devenit mamă a venit ulterior, pentru că teama mea era cu privire la supraviețuirea bebelușului. Este minunat, mi-am dorit copil foarte mulți ani. A venit extrem de neașteptat..

În primele luni nici nu aveam voie să o pup pentru că fiind extrem de fragilă și mititică, noi adulții puteam să îi dăm oricând un virus, care pentru un copil născut la termen nu e mare lucru, dar pentru un copil prematur poate fi ceva foarte periculos. Și era ca un bibelou", a adăugat ea.

Un alt hop a venit atunci când actrița și cea mică au făcut COVID-19 și au stat în spital, dar au trecut și peste acest moment dificil. Acum, Cristina Cioran și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, sunt părinții unei fetițe sănătoase și voioase, care le umple casa de bucurie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel