Crima de la spitalul din Neamț: bărbatul, în stare psihică precară, nu a putut fi audiat

Anchetatorii la SPitalul  Județean Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
Bărbatul care și-a ucis soția, director de îngrijiri medicale la Spitalul din Piatra Neamț, nu a putut fi audiat, din cauza stării psihice.

Cu toate că starea lui psihică a făcut imposibilă audierea lui de căter procurpri, aceștia iau în calcul premeditarea, deoarece el a mers de acasă la spital cu cuțitul în sacoșă.

Procurorul Stelian Olteanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț a declarat, că bărbatul este conștient de fapta sa:

„Am încercat să îl determinăm să dea o declarație dar nu am reușit și am amânat audierea lui în calitatea de suspect și inculpat pentru săptămâna viitoare, când probabil că din punct de vedere psihic el se va limpezi și atunci o să își poată face și apărări, o să aibă o declarație completă, să ne prezinte un tablou mai detaliat al motivelor care au dus la săvârșirea acestei fapte", a spus procurorul.

Mai multe detalii puteți citi pe DCNews.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel