COZI IMENSE la cumpărarea de locuințe noi, în plină pandemie. Cum explică profesorul Coșea fenomenul FĂRĂ PRECEDENT
16 sep, 20:33
Profesorul Mircea Coșea a explicat de ce, în plină pandemie, oamenii au stat la coadă ca să își rezerve apartamente într-un ansamblu rezidențial din București.  Asta în condițiile în care se întrevede o criză imobiliară fără precedent.
Casă, cumpărare. Foto: Pixabay

Profesorul Mircea Coșea a spus, în exclusivitate la DC News, care ar fi explicațiile unui fenomen petrecut pe piața imobiliară din Capitală. 

Mai exact, în plină pandemie, la un ansamblu rezidențial din București s-au format cozi, oamenii așteptând ore în șir ca să își rezerve apartamente, în condițiile în care blocul abia are un etaj ridicat din... 12 câte va avea. 

Profesorul crede că oamenii înfruntă riscurile date de pandemie de teamă că vor veni vremuri și mai grele.

„Din punctul meu de vedere, este vorba despre o teamă că se vor întâmpla lucruri mai grele și complicate. Și, din acest motiv, oamenii încearcă să își investească banii în ceva stabil. Sigur că există și frica de creștere a euro față de leu pentru că toate aceste apartamente sunt prevăzute în lei, dar de fapt, au un preț convertit în euro. De asemenea, probabil că există și un element al unei presupuse crize imobiliare. Așa că oamenii se pregătesc să investească banii în ceva” a spus Mircea Coșea.

Dar este sau nu o idee bună să investești, mai ales într-un proiect imobiliar care nici măcar nu e construit? Răspunsul expertului, pe DC News.ro


Ştiri Recomandate

CARBOPLATINUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri