COVID-19: vaccinul ar oferi 6 luni de imunitate. Teste

Vaccin   FOTO: pixabay
Un vaccin împotriva COVID-19 ar întări sistemul imunitar doar 6 luni, susține un studiu.    

Cercetătorii de la Universitatea din Amsterdam au testat 10 bărbați pentru patru coronavirusuri timp de 35 de ani. Au observat că anticorpii s-au redus considerabil după 6 luni, iar aceștia au fost reinfectați după 12 luni, arată dailymail.co.uk. Conform sursei citate, cele patru coronavirusuri provoacă răceala comună, iar studiile au subliniat „o durată alarmant de scurtă a imunității de protecție”.

Secretarul responsabil cu Sănătate în Marea Britanie, Matt Hancock, a declarat zilele acestea că Guvernul a semnat un contract pentru 10 milioane de truse de testare a anticorpilor și că miniștrii se uită deja la un „sistem de certificare” care să le fie dat oamenilor sănătoși la revenirea la muncă. Specialiști de la Universitatea Oxford caută recruți pentru analizarea pe scară largă a vaccinului creat de ei împotriva COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel