COVID-19: primărie din Maramureș, focar de infecție cu SARS-CoV-2

COVID-19
Șase persoane de la Primăria Valea Chioarului din Maramureș au fost testate pozitiv la nou coronavirus. Toate sunt asimptomatice, însă primăria a fost declarată focar de infecție SARS-CoV-2.

Șase persoane din cadrul Primăriei Valea Chioarului au fost testate pozitiv la noul covronavirus. Sediul instituției a fost dezinfectat și a fost declarat focar de infecție SARS-CoV-2.
„Analizele de laborator al probelor recoltate de la angajații Primăriei Valea Chioarului au rezultat pozitiv pentru șase persoane. Toate aceste persoane sunt asimptomatice, au fost internate în spital și primesc tratament medical.

Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

De asemenea, s-au dispus măsuri pentru dezinfecția sediului primăriei, respectiv protecția individuală a personalului angajat. Se continuă măsurile stabilite de către inspectorii și epidemiologii Direcției de Sănătate Publică Maramureș.

S-a procedat la executarea dezinfecției suplimentare a sediului autorității administrației publice locale. Primăria Valea Chioarului a fost declarată focar de infecție cu SARS-CoV-2”, arată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel