Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

COVID-19: mesaj fals atribuit lui Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară
13 iul, 13:40
Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică atrag atenția asupra unui mesaj fals atribuit lui Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară.
COVID-19

Autoritățile sanitare atrag atenția asupra faptului că circulă un mesaj fals pus pe seama secretarul Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară.

”Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția mass-media asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de Stat Raed Arafat și transmis Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.
Mesajul este transmis de pe adresa de mail [email protected], adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului. Textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese. Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună-credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale”, transmit autoritățile.


Ştiri Recomandate

Vlad Huțanu, numit Country Head Ad Interim Takeda România
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri