COVID-19. Medicii Independenți, la datorie: Asigurăm continuitatea actului medical
15 apr 2020, 21:02

Medic
COVID-19: Reprezentanții Asociației Medicilor Independenți anunță că sunt alături de pacienți, iar clinicile au implementate măsuri de triere și protecție pentru pacienți și personalul medical.

”În această perioadă în care presiunea pe spitalele de stat este crescută din cauza COVID-19, iar situația actuală ne afectează pe toți, noi, clinicile din Asociația Medicilor Independenți, în ciuda tuturor impedimentelor, am ales să fim lângă pacienți și să ne aducem contribuția. Am ales să fim deschiși, să ajutăm și să oferim acces la servicii medicale și tratament neîntrerupt, susținând astfel atât spitalele aflate sub presiune din cauza pandemiei, cât și pacienții îngrijorați că nu au acces la tratament”, anunță reprezentanții Asociației Medicilor Independenți.

Aceștia mai precizează, într-un comunicat, că toate clinicile au pus în practică măsuri de triere și protecție pentru pacienți și personalul medical, conform celor stipulate în timpul stării de urgență.

În ce-i privește pe pacienții suferinzi de boli oncologice, diabet, boli de inimă sau alte afecțiuni cronice, respectiv afecțiuni în care nu se poate amâna un consult medical, aceștia pot suna la numarul 021 222 1370 sau pot accesa site-ul AMI – www.mediciami.ro. Vor găsi informații importante despre continuarea tratamentului lor. 

„Suntem aici pentru dumneavoastră! Telefonic, online sau fizic, vă asigurăm continuitatea actului medical în conformitate cu toate măsurile de precauție impuse. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.mediciami.ro sau să sunați la numărul nostru de telefon și, împreună cu medicul curant, găsim soluția la problema dumneavoastră medicală", spune Dr. Wargha Enayati, membru fondator Asociația Medicilor Independenți.

„Chiar și în timpul epidemiei de Covid-19, există pacienți cu probleme dermatologice care nu suferă amânare, așa cum sunt tumorile cutanate. Boala nu așteaptă. Sănătatea poate fi redobândită atunci când tratamentul este făcut la timp, respectând condițiile impuse de autorități", spune Dr. Mihaela Leventer, membru fondator Asociația Medicilor Independenți.

Asociația Medicilor Independenți este o comunitate de clinici și cabinete medicale private, conduse de medici independenți, ce are ca scop îngrijirea integrată a pacientului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?