COVID-19: LIBER la vacanțe în Muntenegru! Granițele s-au deschis pentru cetățenii țărilor Uniunii Europene

Insula Sveti Stefan, Muntenegru. Foto: Michael Römer / Pixabay
Republica Muntenegru și-a deschis sâmbătă granițele pentru cetățenii țărilor Uniunii Europene și ai Israelului, care pot intra în țara balcanică fără nicio cerință legată de COVID-19, relatează agenția de presă croată HINA.

Până acum, doar cetățenii țărilor din regiune puteau intra în Muntenegru fără un test de coronavirus sau certificat de vaccinare.

Autoritățile sanitare muntenegrene afirmă că 30% din populația adultă a țării a primit o doză de vaccin anti-COVID-19 și 20% au fost imunizați complet.

Muntenegru înregistrează în prezent cea mai scăzută rată de infectare cu noul coronavirus din iulie 2020. Joi, numărul de contaminări noi raportate a fost de 41, cu 4 decese, numărul total al cazurilor de infectare de la debutul pandemiei în micul stat cu puțin peste 620.000 de locuitori fiind de 99.000 și 1591 decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel