Coronavirus: numărul deceselor la Centrul privat de Îngrijiri Bătrâni „Sf Ilie” din Galați a ajuns la 30

Deces,
Încă o persoană a murit din cauza infecției cu coronavirus la Centrul privat de Îngrijire Bătrânilor „Sf. Ilie” din Galați. Numărul total a ajuns la 30. Ultimul, un bărbat de 71 de ani.

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în rândul vârstnicilor internaţi la Centrul privat de Îngrijiri Bătrâni „Sf. Ilie” din municipiul Galaţi a ajuns, miercuri, la 30, după ce un bărbat de 71 ani a murit la Secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din localitate, notează agerpres.ro.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, numărul tuturor celor infectaţi din acest cămin, inclusiv cele 30 de persoane decedate şi membrii personalului îmbolnăviţi, a ajuns la 122. Iniţial în cămin erau internaţi 130 de bătrâni, asistaţi de un personal medical şi social format din 18 de angajaţi.

Pe de altă parte, la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Spiridon” din Galaţi, administrat de Primăria Galaţi, au fost confirmate cu noul coronavirus 39 de beneficiari, dintre care patru au decedat. În acest cămin sunt internaţi 139 de bătrâni, asistaţi de personal medical şi social format din 62 de angajaţi, din care opt pozitivi la Covid-19.

În judeţul Galaţi sunt 380 de persoane infectate cu Covid-19 dintre care 43 au decedat, 364 în autoizolare, 757 în carantină instituţionalizată, iar până în prezent au fost efectuate 2.474 de teste. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel