Noile cercetări asupra serotoninei,...
Nu există risc de infectare cu coronavirus prin alimente și nici de la ambalajele acestora, anunță Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.
Firmele din domeniul alimentar sunt verificate dacă respectă regulile de igienă special impuse în această perioadă și dacă magazinele informează clienții.
Eduardt Cozminschi, președintele ANPC, a declarat miercuri la Antena 3 că nu există un risc real de infectare prin alimente și nici prin ambalajele alimentare.
„S-a dovedit științific că noul coronavirus are nevoie de o gazdă biologică pentru a se putea multiplica. Una este să reziste pe suprafețe, alta este să se transmită”, a mai spus președintele ANPC.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Noile cercetări asupra serotoninei,...
Te simți epuizat(ă) după fiecare...
Un somn liniștit poate începe cu un...
Mersul pe jos este cea mai simplă și...
Buzele umflate și pufoase sunt peste...
Cercetările recente au arătat că...
Papa Francisc a murit.
Cercetările recente în domeniul berii...