Coronavirus: marile rețele comerciale iau măsuri să evite aglomerările

Supermarket
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, s-a întâlnit marți, 25 februarie, la sediul instituției, cu reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

"Întâlnirea a vizat o informare cu privire la măsurile de sănătate publică instituite de către Guvern și Ministerul Sănătății în această perioadă. (...) AMRCR și-a arătat susținerea în vederea aplicării măsurilor de sănătate publică în acord cu noile prevederi legale. Între măsurile discutate astăzi s-a evidențiat aceea de a recomanda angajaților să evite în această perioadă călătoriile în zone în care evoluează COVID-19. În cazul oricăror suspiciuni de îmbolnăvire se impune apelarea serviciului 112 pentru direcționarea către centrele medicale de diagnosticare", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

În perioada următoare, reprezentanții marilor rețele comerciale au dat asigurări că vor fi luate măsurile ce se impun pentru a se evita aglomerările din cadrul magazinelor, reamintind consumatorilor că există posibilitatea achiziției online de produse alimentare și nealimentare fie direct de la comercianții care au acest serviciu, fie prin aplicații specializate.

Cei de la AMRCR au cerut să fie informați periodic referitor la informațiile noi despre răspândirea COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel