Coronavirus, o companie britanică suspendă toate zborurile directe către China

Aeroport
Compania aeriană British Airways şi-a suspendat toate zborurile directe înspre şi dinspre China continentală din cauza epidemiei de coronavirus.

Coronavirus, China. Compania aeriană British Airways şi-a suspendat toate zborurile directe înspre şi dinspre China continentală, după ce autorităţile britanice au avertizat cetăţenii să evite deplasările nenecesare în această ţară din cauza epidemiei de coronavirus. Pe pagina oficială de internet a companiei aeriene britanice, BA.com, nu sunt afişate curse aeriene directe către China care să fie disponibile în lunile ianuarie şi februarie.

"Prezentăm scuze clienţilor noştri pentru această inconvenienţă, dar siguranţa clienţilor şi a echipajelor noastre este întotdeauna prioritară", a precizat compania, miercuri, prin intermediul unui e-mail. "Clienţii care urmau să călătorească către sau dinspre China în zilele următoare pot găsi mai multe informaţii pe BA.com", potrivit Agerpres.

Autorităţile din Marea Britanie au recomandat marţi cetăţenilor să călătorească spre China continentală doar dacă este ''absolut necesar'' din cauza epidemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel