Coronavirus: 25 de angajați de la „Victor Babeș”, testați pozitiv

Teste Covid-19
25 de angajați de la „Victor Babeș” sunt pozitivi cu COVID-19. Testarea personalului medical continuă.

Un număr de 25 de angajaţi ai Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr.Victor Babeş” au fost testați pozitiv pentru SARS-CoV-2, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

„În aceste zile, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr.Victor Babeş' din Bucureşti, unitate medicală de primă linie în lupta pentru combaterea pandemiei, continuă testarea personalului medical care s-a ocupat, în ultimele 3 săptămâni, de îngrijirea pacienţilor COVID-19. Din prima serie de 200 de angajaţi testaţi, în total 25 de persoane sunt pozitive pentru SARS-CoV-2, toate cazurile fiind raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, conform normelor în vigoare. Este vorba despre 2 medici primari, 3 medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere”, precizează sursa, citată de agerpres.ro. Toţi cei 25 de angajaţi sunt asimptomatici şi au fost imediat internaţi şi izolaţi în cadrul spitalului. În acest moment, se derulează procesul de testare pentru restul de 200 de angajaţi implicaţi direct în îngrijirea pacienţilor COVID-19.

„Reiterăm faptul că Primăria Capitalei şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti au luat măsurile necesare pentru ca toate cele 19 spitale din subordine să fie pregătite pentru a oferi servicii medicale adecvate în această perioadă de criză sanitară”, arată ASSMB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel