Combinații neașteptate de alimente care te ajută să slăbești

Iată câteva sfaturi privind pierderea în greutate: Încearcă aceste combinații de alimente care topesc kilogramele în plus!

Te chinui să slăbești? Atunci trebuie să știi că alimentația sănătoasă și mișcarea zilnică te pot ajuta să pierzi acele kilograme de care nu ești mulțumită. Cu toate acestea, există anumite stimulente, cum ar fi postul intermitent, antrenamentul HIIT, deficitul de calorii, și combinații de alimente pentru arderea grăsimilor. 

Aceste combinații de alimente sunt făcute din ingrediente foarte sănătoase, care țin de foame și te ajută să arzi grăsimile. 

1. Miere și lămâie

 

Combinația de miere și lămâie face minuni atunci când vrei să slăbești, deoarece împreună devin un stimulent puternic al metabolismului. Au un număr mic de calorii și ajută la eliminarea toxinelor care te pot împiedica să slăbești. În mod ideal, ar trebui să iei o linguriță din acest preparat pe stomacul gol. Poți adăuga și scorțișoară.

2. Făină de ovăz și unt de arahide

 

Ovăzul este un superaliment pe care oricum ar trebui să îl incluzi în dietă. Este una dintre cele mai bune surse de vitamine, minerale, fibre și antioxidanți importanți. Fibra solubilă numită beta-glucan ajută la slăbit prin favorizarea senzației de sațietate. Pe de altă parte, untul de arahide are proteine, un conținut scăzut de carbohidrați și este o sursă bună de grăsimi sănătoase. Așadar, mănâncă fulgi de ovăz cu unt de arahide la micul dejun.

3. Morcov și Tahini (pastă de susan)

 

Morcovul este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Este una dintre cele mai bune surse de vitamina A, mai multe vitamine B, vitamina K și potasiu. Morcovii cresc sațietatea și scad aportul total de calorii. Tahini sau pastă de susan este, de asemenea, un aliment nutritiv. Fibrele din tahini reduc aportul de calorii, ceea ce favorizează pierderea în greutate.

4. Spanac și banană

 

Smoothie-urile cu banane și spanac sunt foarte sănătoase, dar știai că pot favoriza pierderea în greutate? Apropo de banane, au un conținut scăzut de calorii. Pe de altă parte, spanacul este încărcat cu proteine, despre care știm că ajută nu numai la stimularea metabolismului, ci și la creșterea și dezvoltarea masei musculare. 

5. Pui și piper Cayenne

 

După cum bine știi, proteinele sunt foarte eficiente în procesul de slăbire, iar puiul nu duce lipsă de ele. Conform studiilor, poți controla și gestiona pierderea în greutate dacă mănânci des piept de pui. Ardeii Cayenne, pe de altă parte, au un compus numit capsaicină care îmbunătățește metabolismul și ajută la detoxifierea organismului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel