Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Colangita biliară primitivă, dezbatere în direct la DC Medical
22 noi 2019 / 21:18
Colangita biliară primitivă va fi subiectul unei dezbateri la cea de-a XI-a ediție a Conferinței Naționale a Pacienților cu Hepatită din România, care va fi transmisă în direct la DC Medical, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10.00.
  LIVE

Colangita biliară primitivă, o afecțiune autoimună de etiologie necunoscută, caracterizată prin inflamaţie cronică şi obliterarea fibroasă a canalelor biliare intrahepatice, este subiectul unei dezbateri de pe pe agenda Conferinței Naționale a Pacienților cu Hepatită din România.

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10.00 – la ora 11.15, în direct, la DC Medical, veți putea afla, printre care este simtomatologia afecțiunii, cum se pune diagnosticul și care sunt provocările în tratarea acestei boli.

Conf.Dr.Bogdan Mateescu, manager la Departamentul de Gastroenterologie, Spitalul Clinic Colentina, Dr. Iulia Simionov, medic primar Gastroenterologie, la Spitalul Clinic Fundeni, Radu Gănescu, președintele COPAC (Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice), Marinela Debu, președinte al APAH-RO și Cristina Enescu, consilier independent pentru pacienți cu CBP, vor dezvălui rezultatele unor noi cercetări și studii clinice despre această afecțiune, cum se face monitorizarea și abordarea pacienților care o au, dar vor și oferi consilierea pacienților, Informare și suport.

Dezbaterea, care va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube și pagina de Facebook a DC Medical, o veți putea urmări ulterior și aici.


Ştiri Recomandate

Flacoane   FOTO: pixabay
EXCLUSIV
Adela Cojan, președintele CNAS. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Andrei Baciu. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Andrei Baciu: trebuie să fim pregătiți pe toate palierele
Adela Cojan, președintele CNAS. Foto: DC MEDICAL
EXCLUSIV
Adela Cojan: Suntem pe vârful primul val de COVID-19
Conf univ dr Diana Loreta Paun. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Afișul dezbaterii online
  LIVE
Tehnologia 5G, ce efecte ar putea avea asupra sănătății
Bani pentru bolnavii de TBC. Ce sumă a aprobat Guvernul
Diabet
EXCLUSIV
Mersul pe jos, cât de benefic este pentru sănătate
Austria, restricții pentru cei care vin din România
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri