CMBSU, întâlnire amânată. Astăzi s-ar putea decide noi restricții în București

Covid-19     Foto: Pixabay
Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a amânat pentru astăzi ședința în care va decide dacă impune sau nu restricții pentru Capitală.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a amânat, sâmbătă, luare unei decizii privind măsurile necesare după ce Capitala a intrat în scenariul roșu. 

Ședința a Comitetului va avea loc duminică (astzi), în condițiile în care în acest moment Bucureștiul are o rată de incidenta de 3,12 la 1.000 de locuitorii, cu 904 cazuri de noi, adică 25,5 din totalul îmbolnăvirilor din țară, din ultimele 24 de ore.

Şedinţa a fost amânată astfel încât toate noile acte normative incidente în domeniu să fie publicate în Monitorul Oficial şi pentru ca acestea să fie analizate de factorii de decizie, a precizat Mariana Stancu-Ţipişcă, conform B1 TV. 

„Duminică suntem încă în termen, ne încadrăm în cele 48 de ore când Comitetul e obligat să constate depăşirea ratei de incidenţă pe ultimele 14 zile”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel