Anxietatea nu doar că îți afectează...
Așa cum le spune și numele, chifteluțele mănăstirești sunt preparate de maici și călugări, care, de regulă, nu mănâncă preparate ce conțin carne.
Ingrediente
500 g fasole boabe
2-3 feli de pâine
150 g orez
150 ml ulei
2 cepe
5-6 căței de usturoi
1 morcov
1 păstârnac
2 frunze de dafin
mărar
pătrunjel
50 g făină
sare
cimbru
Mod de preparare
Pune boabele de fasole la fiert. Adaugă morcovul, păstârnacul și ceapa, apoi frunzele de dafin. Condimentează cu sare și piper, amestecă bine compoziția.
După ce legumele au fiert bine, scoate-le din oală și pune-le într-un bol. Adaugă feliile de pâine, usturoiul pisat, cimbrul, mărarul și pătrunjelul tăiat mărunt. Amestecă bine toate ingredientele, apoi dă întreaga compoziție prin mașina de tocat.
Cu mâna formează chiftele, dă-le prin făină, apoi așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și bagă-le la cuptor 30-35 de minute, la 200 C.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Anxietatea nu doar că îți afectează...
Printr-un gest care durează doar...
Activitatea fizică poate fi aliatul...
Acest test simplu îți poate salva viața. Cum poți depista rapid...
Ce trebuie să faci în caz de arsură...
Medicul Elvira Brătilă ne-a vorbit...
Durerea și disconfortul în jurul...
Vitamina D, supranumită ”vitamina...