Cea mai practică soluție de a face mișcare acasă. Carmen Brumă: Sportul trebuie să devină un fel de element de igienă personală

Carmen Bruma. Foto: FACEBOOK
EXCLUSIV
Carmen Brumă a declarat la Interviurile DC News și DC Medical că sportul pe care-l alegi să-l practici trebuie să fie la îndemână.

Invitată la Interviurile DC News și DC Medical, Carmen Brumă a vorbit despre cum a început să facă mișcare acasă și cum vede sportul. ”E nevoie ca mișcarea pe care o faci sau sportul pe care alegi să-l faci să fie unul la îndemână, să fie unul pe care să-l faci fără să muți munții din loc. Mersul la o sală e un pic mai anevoios când atunci când vorbim de o persoană foarte activă care are un program încărcat, care străbate jumătate de oraș pentru a ajunge într-un anumit loc. Sportul, pentru a fi o soluție viabilă pe termen lung, trebuie să-ți fie la îndemână. De-asta foarte mulți oameni aleargă pentru că nu ai nevoie de nimic. (...) Așa am început eu să mă antrenez acasă pentru că nu îmi permiteam din punct de vedere al timpului să petrec ore în trafic, să ajung la sală, să aștept după un anumit aparat, să fac duș, să mă întorc acasă, să mă schimb, să am în permanență după mine dulapul cu haine și tot felul de ținute care-mi trebuiau pe parcursul zilei. Și așa am ajuns să învăț să fac sport acasă și să descopăr că asta este, din punctul meu de vedere, cea mai eficientă, mai viabilă și cea mai ieftină soluție pe termen lung pentru că trebuie să luăm în calcul și asta”, explică invitata. 

Sportul, în opinia acesteia, devine în timp o rutină, parte din ritualul zilnic de igienă, una din nevoile de bază. ”Plus că în felul acesta ajungi să te cunoști mult mai bine, sportul trebuie să devină rutină, să devină un fel de element de igienă personală, să simți nevoia să-l faci așa cum simți nevoia să faci duș sau să te speli pe dinți, să-ți ceară corpul asta, să fie practic una din nevoile lui de bază”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel