Ce se întâmplă dacă dormi cu un cactus în cameră. Corpul tău îți va mulțumi

Cactuși
A dormi cu un cactus în cameră are câteva beneficii pentru sănătate. 

Cactusul este planta ce nu necesită multă îngrijire și atenție. Deși poate fi ușor respingător, din cauza țepilor, cactusul are beneficii pentru sănătate, pe care puțini le cunosc. 

Cactușii produc oxigen, pe timpul nopții. În plus, absorb undele electromagnetice, așadar pot sta lângă televizor, radio sau calculator fără probleme.

De asemenea, un cactus în camera în stai sau dormi înlătură energiile negative și are puterea să reducă radiaţiile electromagnetice emise de aparatele electrocasnice, scrie stiri.magazinuldecase.ro.

Cum se plantează un cactus

 

Plantarea unui cactus se realizează prin tăierea unei porțiuni dintr-un alt cactus, pe care va trebui să o lași 2-3 zile până ce “rana” se va usca bine. Odată uscată zona în care a fost tăiată, aceasta poate fi introdusă într-un ghiveci sau direct în pământ, după care trebuie udată bine. 

Pământul trebuie să fie unul cu o scurgere foarte bună, cactușii preferând un sol nisipos.

Vezi aici tutorial Cum se plantează un cactus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel