Ce riscă pacienții testati negativ, care ajung în spitalele COVID: Mihail Lala explică
29 noi 2020 / 11:55
Managerul OK Medical, Mihail Lala, a fost invitat la Interviurile DC News și DC Medical, unde a vorbit despre spitalele COVID-19 și evaluarea pacienților pozitivi.
Coronavirus, nouă tulpină
EXCLUSIV

Mihail Lala, managerul OK Medical, a fost invitat la Interviurile DC News și DC Medical unde a vorbit despre riscul la care sunt supuși pacienții neinfectați sau cei care nu au dezvoltat încă anticorpi, atunci când se prezintă la spitalele cu pacienți COVID-19.
„Testele RT-PCR au o marjă de eroare standard de 3%. La noi, am dovezi să spun că rata de eroare este de sub 0,9%. Dar nu contează, oricum este o marjă de eroare. Dar ce se întâmplă dacă un pacient cu un test fals pozitiv ajunge într-un spital în care nu se respectă măsurile? Se infectează. Sau, ce se întâmplă dacă un pacient real pozitiv – și se întâmplă foarte frecvent acest lucru – ajunge în spital într-o perioadă în care nu a apucat să dezvolte anticorpi. Neapucând să dezvolte anticorpi, el este în risc de a intra în contact cu o altă rădăcină a virusului, care poate fi mult mai agresivă decât ceea ce are el în acel moment”, a spus el.

Conform protocolului, pacienții cu test pozitiv la COVID-19 trebuie să se prezinte la spitalele se stat desemnate COVID-19 pentru evaluare, iar dacă este necesar, pentru internare.

Aflați mai multe despre acest subiect din materialul video atașat.


Ştiri Recomandate

Lipsa somnului și stresul, simptome asemănătoare unei comoții
ACIDUM FOLICUM - prospect
Primul caz de gripă din acest sezon: unde a fost înregistrat
DESOGESTRELUM - prospect
Raed Arafat: sunt cazuri de COVID-19 care nu se raportează
DCMedical, aprobat în GOOGLE NEWS!
Joe Biden a prezentat noua strategie anti-COVID-19


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri