Drama unei studente INFECTATE cu coronavirus: nici la 7 LUNI nu și-a revenit

Tânără  FOTO: pexels.com
O studentă care s-a infectat cu noul coronavirus trăiește în continuare o experiență neplăcută, la șapte luni după infecție.

O studentă și-a pierdut simțul mirosului și gustul când a făcut coronavirus și încă nu și-a revenit - șapte luni mai târziu.
Marta Batista, în vârstă de 21 de ani, a contractat coronavirus în martie și nu a mai putut să se bucure de o masă sau să adulmece altceva decât „plastic putred” de atunci.
Tânăra aspirantă la actorie a slăbit 17 kilograme de când s-a infectat și și-a pierdut simțurile. Ea spune că toate mâncărurile au gust de cauciuc fad în gură și că nu se bucură de mâncare.
Marta a suferit doar simptome ușoare ale COVID-19 - cum ar fi temperatura și oboseala - atunci când a contractat boala.
Tânăra de 21 de ani mânca iaurt, granola și stafide când și-a dat seama că simțul gustului a dispărut și că nu putea mirosi nimic, în ciuda faptului că nu avea nasul înfundat. „Este îngrozitor și uneori nu pot dormi pentru că mă gândesc la asta și mă neliniștesc foarte mult. Simt doar mirosurile foarte puternice și mi se par putrede, slăbesc, pentru că mâncarea mă îmbolnăvește, îmi pierd speranța”, a spus ea, potrivit thesun.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel