Cazul bărbatului dializat din Vaslui. Dr Carmen Dorobăț: în astfel de boli cronice se impune vaccinarea

Carmen Dorobăț
Medicul Carmen Dorobăț a declarat că în cazul bărbatului dializat de la Vaslui, mort după vaccinare, ar fi bine să se facă o necropsie și experții ”să-și spună cuvântul”.

Medicul Carmen Dorobăț consideră că ar trebui efectuată o necropsie în cazul bărbatului dializat din Vaslui, care a murit după imunizare. Acesta a mai precizat că ar fi bine să se discute și cu medicul specialist care îl monitoriza pe bărbat întrucât se recomandă vaccinarea bolnavilor care fac dializă, aceștia fiind o categorie vulnerabilă care pot dezvolta forme grave ale infecției COVID.

”Să se facă necropsia. O interdisciplinaritate să-și spună cuvântul pentru că în astfel de boli cronice se impune o vaccinare. Dar trebuie să știm de la medicul specialist care-l urmărea, indiferent că vorbit de un posibil diabet sau insuficiență renală că bolile respective de fond se aflau într-o perioadă stabilă”, a afirmat dr Carmen Dorobăț, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel