Carmen Șerban, după diagnosticul de cancer: Medicul mi-a zis că anul viitor nu voi mai fi aici dacă nu fac asta. Nimic nu e întâmplător

Carmen Serban - Foto: Facebook Carmen Serban
Carmen Șerban a făcut noi declarații despre diagnosticul pe care l-a primit.

Carmen Șerban este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, și deși s-a bucurat de un succes răsunător pe plan profesional, în ceea ce privește viața personală, lucrurile nu au fost tocmai roz. Cu toate acestea, oricât de greu i-a fost, a fost mereu puternică și a învins fiecare obstacol. 

Mai mult, Carmen Șerban a recunoscut că nu ar fi reușit fără credință și nu ezită să vorbească despre legătura puternică pe care o are cu divinitatea. 

Cântăreața a păcălit moartea o dată, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. 

Carmen Șerban a trecut prin clipe cumplite când, în urmă cu aproximativ 10 ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer destul de gravă. Artista nu a avut niciun simptom, descoperind acest lucru la un simplu control de rutină, pe care obișnuiește să îl facă regulat. Vestea pe care i-a dat-o doctorul a șocat-o, dar credința pe care o are în Dumnezeu i-a dat putere și s-a vindecat. 

Carmen Șerban a dezvăluit că a cerut ajutorul medicilor specialiști, însă aceștia nu au putut să facă nimic și au îndrumat-o să ia calea credinței și să meargă la biserică.

"În 2012 am avut cancer la sân. M-am dus la un control de rutină și, în urma unui control mai amănunțit, am aflat că am o tumoare la sân. L-am întrebat pe medic ce am de făcut, mă așteptam să-mi spună că trebuie să fac chimioterapie, mulți bani și el a zis: "Du-te Carmen la biserică". La momentul ăla am zis că doctorul meu a luat-o pe arătură, cum să-mi spună așa ceva", a spus Carmen Șerban la Prima TV, într-un interviu recent.

Caperele, ingredientul plin de quercetină care topește grăsimea și te protejează de cancer. Ce sunt și cum se utilizează

"Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici"

 

Artista a revenit cu detalii și a povestit mai multe despre experiența ei.

"Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis: Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezulatul corect", a declarat Carmen Șerban, la Antena Stars.

Carmen Șerban a mai mărturisit că tumoarea pe care o avea măsura 5 mm, aceasta dezvoltându-se la lungimea de 12 mm după șase luni.

"Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5 mm, care în 6 luni s-a făcut de 12 mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis: Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici. Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească tumoarea, m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0.

Nimic nu e întâmplător. După chestia aia au urmat și alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Și atunci am avut de învățat să mă îndrept către credință", a mai spus Carmen Șerban.

De ce nu a devenit Carmen Șerban mamă niciodată. Adevărul despre zvonurile că are o fetiță

Ce boli riști din cauza stresului și emoțiilor negative. Semnele date de crampe, greață și durerea de stomac

Carmen Șerban a vorbit și despre motivul pentru care nu a devenit mamă până acum. Artista a spus că îi plac foarte mult copiii, însă nu s-a văzut niciodată în postura de a deveni mamă.

S-a zvonit că artista ar avea o fetiță care-i poartă numele și care seamănă leit cu ea, însă Carmen Șerban a negat și a spus că a decis să pună mai mult accent pe carieră.

''Eu nu am copii, dacă aș fi avut copii m-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns. Viața nu a fost atât de generoasă cu mine pe aceste planuri. Nu m-aș fi văzut, sincer, în viața de mamă, chiar dacă îmi plac mult copiii, iar ei trag la mine la toate spectacolele.

Vin părinții și îmi spun că copiii lor nu merg la nimeni, dar plâng că vor să stea cu mine. E foarte plăcută senzația asta, însă eu am pus accent foarte tare pe carieră'', a dezvăluit Carmen Șerban.

În plus, potrivit artistei, fetița despre care s-a spus că ar fi fiica ei este nepoata sa. 

"Am citit în presă că s-a scris că aș avea un copil, e nepoțica mea, nu e fetița mea. Au fost destule circuri în familie, deoarece cumnata mea credea că eu spun lucrurile astea, dar erau inventate de presă, copiii ei sunt copiii ei și ai fratelui meu", a mai spus Carmen Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel