Carmen Pantiș, șefa Colegiului Medicilor din Bihor, rupe tăcerea despre medicul Flavia Groșan

Președintele Colegiului Medicilor Bihor, Carmen Pantiș, a declarat, luni, 22 martie, că audierea medicului Flavia Groșan a fost „o discuție” în care aceasta „și-a exprimat dragostea față de pacienți”. Comisia de Etică a ales să nu o sancționeze pe doctorița-minune deoarece  schema de tratament pe care o folosește aceasta pentru tratarea pacienților COVID „își are rolul ei și locul ei”.

"Acest val imens de simpatie confirmă că tratamentele doamnei doctor sunt bune. Am rugat-o să-și exprime anumite rețineri legate de colegii din spital și dânsa ne-a spus că nu există elemente de neîncredere legate de activitatea din spital.", a declarat Carmen Pantiș, potrivit bihon.ro.

Colegiul medicilor Bihor a luat o decizie, luni, 22 martie, în cazul medicului Flavia Groșan, care susține că a vindecat peste 1000 de pacienți cu COVID-19 printr-o schemă proprie de tratament. 

Medicul orădean Flavia Groșan a scăpat fără sancțiune

 

Medicul orădean Flavia Groșan a scăpat fără sancțiune în urma ședinței de luni a Colegiului Medicilor Bihor. A venit însoțită de avocat, însă membrii comisiei de etică i-au explicat că nu este vorba despre o anchetă, ci despre o simplă discuție pe marginea afirmațiilor sale.

"Nu avem reclamație care să întrunească condițiile unui malpraxis. Reclamația venită pe mail de la colega noastră din București nu întrunește reclamația de malpraxis. Nu a fost anchetată, a fost audiată. Doamna doctor va continua să-și trateze pacienții exact cum a făcut-o până acum. Toate cazurile grave vor fi îndrumate spre spital unde există analize mai complexe și a unui tratament de suport.", a precizat președintele Colegiului Medicilor Bihor.

Dr. Flavia Groșan a produs un val de critici din partea medicilor, după ce a afirmat că își consultă pacienții, inclusiv online, după o schemă de tratament proprie, cu care a vindecat peste 1000 de bolnavi COVID-19. 

Citește și Fenomenul Flavia Groșan: Pacienți COVID-19 refuză tratamentul cu oxigen, deși sunt în stare gravă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel