Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cancer în fază terminală, diagnosticul dat faimoasei actrițe Olivia Newton-John
10 aug 2019 / 15:29
Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John, în vârstă de 70 de ani, a declarat că suferă de cancer de sân în fază terminală. 
Cancer

Cancer, Olivia Newton-John. Celebra actriță și cântăreață Olivia Newton-John a declarat la un post TV că suferă de cancer de sân, în fază terminală. Artista a confirmat că boala, pe care a învins-o de două ori în trecut, a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului, anunță Agerpres.

Actrița a mărturisit, potrivit sursei citate, că nu există posibilităţi de vindecare şi nu a vrut să-i întrebe pe medici cât timp i-a mai rămas de trăit:

”Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator”. Aceasta s-a arătat pozitivă și a declarat că este "departe" de a muri, afirmând că e ”foarte ciudat” să citească din ziare că este pe moarte.

Cancer, Olivia Newton-John: omagiu la Sydney

Actorul Hugh Jackman i-a adus un omagiu Oliviei într-unul din concertele turneului său, susținut la Sydney, în faţa a 15.000 de persoane. A sunat-o în timpul concertului şi i-a transmis scena video: ”Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim”.

Răspunsul ei într-un comentariu pe Instagram: ”Vai Hugh, eşti atât de dulce şi de amabil! M-ai făcut să plâng!”.


Ştiri Recomandate

Tânăr din Israel, simptome gripale pe Otopeni. A fost dus la spital
Cei 4 australieni, infectați cu noul coronavirus, au fost în Wuhan
Dieta Keto, de ce să nu o transformi într-un stil de viață
Reprezentanți UE pe sănătate, întâlnire pe tema coronavirusului din China
Coronavirus, stare de urgență în Hong Kong. Ce măsuri s-au luat
Coronavirus: SUA și Franța își vor evacua cetățenii din Wuhan
Comentarii