Brânză vegetală făcută în casă. Dr. Mihaela Bilic, despre PERICOLUL din magazine: "Asumă-ți că trebuie să renunți la..." / FOTO

Brânză vegetală făcută în casă. Dr. Mihaela Bilic, despre PERICOLUL din magazine, FOTO pexels
Medicul nutriționist Mihaela Bilic dezvăluie din ce se face “brânza” vegetală.

"Când bucătăria devine laborator de chimie.

Din ce se face “brânza” vegetală?

E nevoie de 10 ingrediente:

-apă minerală
-amidon modificat
-proteine din mazăre
-grăsime de cocos/palmier
-betacaroten
-sare
-acid citric
-arome în pulbere
-arome lichide
-sorbatat de potasiu(conservant)

Întrebarea e de ce ai vrea să mănânci așa ceva?! Dacă ai hotărât să ții post sau să elimini produsele de origine animală din dietă, atunci asumă-ți că trebuie să renunți la brânză. Pentru că produsul care se vinde sub denumirea de “brânză vegetală” este orice, mai puțin mâncare sănătoasă.", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

academia de sanatate
  LIVE
Importanța testelor genetice. Conf. univ. dr. Viorica Rădoi, la Academia de Sănătate
AVC: Trei factori de risc majori. Doi provoacă AVC sever

Crossuri externe

pixel