714 persoane vaccinate în prima zi a centrului drive thru din București
29 apr, 23:15

Centru de vaccinare drive thru din București  FOTO: Facebook Ro Vaccinare/via CNCAV - locotenent Gabriel Chiriloiu
În prima zi de funcționare a primului centru de vaccinare drive thru din București au fost imunizați 714 români.

Joi, 29 aprilie, în ziua deschiderii primului centru de vaccinare drive thru din București s-au imunizat 714 persoane. Reprezentanții Ro Vaccinare anunță pe Facebook deschiderea în următoarea perioadă a mai multor astfel de centre în țară.

”714 persoane au oprit astăzi la “stația” de vaccinare Piața Constituției. Așteptările organizatorilor primului Drive-Thru din București au fost întrecute încă din prima zi: 714 persoane vaccinate. Împreună putem să învingem pandemia și să revenim la normalitate!

În perioada următoare: din 4 mai se începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie; 4-11 mai Maratonul Vaccinării în rețeaua sanitară MApN (spitalele militare din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara); 7-9 mai – Maratonul Vaccinării la București; 14-16 mai se desfășoară Maratonul Vaccinării la Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Iași;

activarea de noi centre Drive-Thru în țară; pregătirea vaccinării pacienților care doresc și care sunt internați în spitalele non-covid; extinderea posibilității de vaccinare fără programare, prin prezentarea la centrele de vaccinare, cel puțin în municipiile în care există centre regionale de depozitare, astfel încât să fie asigurată distribuirea rapidă a dozelor”, se arată pe Facebook.

G Ad:

Ştiri Recomandate

România poate să vândă doze de vaccin COVID
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri