Bilanț, coronavirus: Peste 64.000 de oameni s-au îmbolnăvit, aproape 7.000 s-au vindecat
14 feb, 08:28
Bilanțul din această dimineață a epidemiei de coronavirus arată că s-au infectat peste 64.000 de oameni, în timp ce peste 1.300 au murit, iar alți aproape 7.000 s-au vindecat. Bilanțul a fost actualizat azi la ora 07.33. 
Coronavirus

Ultimului bilanț al datelor despre infecțiile cu coronavirus din China arată că de ieri și până azi dimineață numărul celor ce s-au infectat a crescut cu aproximativ 4.000, ajungând la 64.437. De asemenea, datele arată că au murit din această cauză 1.383 de oameni, în timp ce 6.919 s-au vindecat.

Datele sunt disponibile pe o pagina de web special creată special pentru epidemia de CORONAVIRUS de către specialiștii americani de la John Hopkins  (Coronavirus 2019-nCoV Global Cases by Johns Hopkins CSSE) unde pot fi urmarite în timp real datele colectate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), CDC (Centrele americane pentru Prevenirea Bolilor și Control), ECDC (Centrul European pentru Pevenirea Bolilor și Control), NHC (Comisia Națională Chineză de Sănătate) și DXY (comunitatea online a medicilor și farmaciștilor chinezi).

În România nu există niciun caz de infecție, dar există un român aflat pe vasul de croazieră blocat în carantină în Japonia, care s-a îmbolnăvit. 


Ştiri Recomandate

COVID-19, bilanț: peste 1.500 de noi cazuri
Revenim la STAREA de URGENȚĂ? BOMBA lansată de Raed Arafat
Stresul generat de pandemie, calmat de patrupezi
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri