Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bilanț, coronavirus: Peste 64.000 de oameni s-au îmbolnăvit, aproape 7.000 s-au vindecat
14 feb, 08:28
Bilanțul din această dimineață a epidemiei de coronavirus arată că s-au infectat peste 64.000 de oameni, în timp ce peste 1.300 au murit, iar alți aproape 7.000 s-au vindecat. Bilanțul a fost actualizat azi la ora 07.33. 
Focar coronavirus

Ultimului bilanț al datelor despre infecțiile cu coronavirus din China arată că de ieri și până azi dimineață numărul celor ce s-au infectat a crescut cu aproximativ 4.000, ajungând la 64.437. De asemenea, datele arată că au murit din această cauză 1.383 de oameni, în timp ce 6.919 s-au vindecat.

Datele sunt disponibile pe o pagina de web special creată special pentru epidemia de CORONAVIRUS de către specialiștii americani de la John Hopkins  (Coronavirus 2019-nCoV Global Cases by Johns Hopkins CSSE) unde pot fi urmarite în timp real datele colectate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), CDC (Centrele americane pentru Prevenirea Bolilor și Control), ECDC (Centrul European pentru Pevenirea Bolilor și Control), NHC (Comisia Națională Chineză de Sănătate) și DXY (comunitatea online a medicilor și farmaciștilor chinezi).

În România nu există niciun caz de infecție, dar există un român aflat pe vasul de croazieră blocat în carantină în Japonia, care s-a îmbolnăvit. 


Ştiri Recomandate

Cum crești rezistența la boli. Care sunt alimentele cu efect miraculos
Prof dr Reuven Or. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Cannabisul și canabinoidele, bolile pe care le pot trata. Dr Reuven Or a dat lista
Coronavirus: marile rețele comerciale iau măsuri să evite aglomerările
Ministrul adjunct al Sănătății din Iran, diagnosticat cu coronavirus după ce a apărut la TV
Toate testele pentru coronavirus făcute la Institutul Matei Balș: NEGATIVE
Comentarii