Băuturile care-ți curăță ficatul și sângele de toxine

Ceaiul verde     Foto: Pixabay
Dacă vrei să-ți cureți ficatul și sângele, poți încerca să o faci pe cale naturală. Iată ce trebuie să consumi.

Armurariul și oţetul de mere

Dintre principiile naturale care ne ajută să detoxifiem ficatul şi să-l protejăm, medicul Cristian Jianu recomandă armurariul, care este o plantă utilă în ciroză, în hepatita alcoolică, în hepatita virală, în toxicitatea provenită de la chimicale, în ciuperci, scrie adevarul.ro. Armurariul este o substanţă care ajută la aceste afecţiuni şi 900 de miligrame de două ori pe zi în timpul meselor este foarte util pentru sănătate.

Oţetul de mere este foarte util ca detoxifiant hepatic, consumat înainte de masă ajută la ameliorarea metabolismului grăsimilor. O lingură de oţet într-un pahar de apă de două ori pe zi la mesele principale ajută la scăderea absorbţiei grăsimilor.

Agrişa indiană și lemnul dulce

Băut de două ori pe zi, ceaiul din praf de rădăcină de păpădie ajută la detoxifiere. Agrişele sunt bogate în vitamina C, ajută foarte mult ficatul şi ajută funcţia hepatică să funcţioneze optim. Se recomandă patru-cinci agrişe crude pe zi în salate.

Lemnul dulce este excelent în ficatul gras. Pulberea de lemn dulce se consumă de două ori pe zi. Curcuma este un antiseptic, un antioxidant, un antiviral. Poate fi folosit pe post de condiment, pus pe salate. O jumătate de linguriţă de curcuma se bea cu lapte sau o jumătate de linguriţă de curcuma plus o linguriţă de miere se poate consuma la mesele principale.

Citește continuarea pe DC News și află care sunt ceaiurile care te scapă de grăsimea de pe burtă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel