Băutura minune care a ajutat-o pe Khloe Kardashian să slăbească

Khole Kardashian  FOTO: Instagram
Khloe Kardashian a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și băutura minune care a ajutat-o în acest proces.

Nu este un secret faptul că surorile Kardashian sunt celebritățiile care apar constant în mass-media pentru aspectul lor și corpul lor tonifiat. Ele sunt idolatrizate de multe persoane din întreaga lume care se străduiesc să devină slabe și în formă precum ele. Dar drumul spre obținerea acelui corp  nu a fost ușor pentru toți, iar Khloe Kardashian este un exemplu viu în acest sens.

De-a lungul timpului, ea a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri și imagini cu ritualurile ei de antrenament. Vedeta a recunoscut că apa cu lămâie după fiecare sesiune de antrenament o ajută să se mențină hidratată și să ardă grăsimile. 

Khole a vorbit de mai multe ori despre lupta ei pentru pierderea în greutate și despre cum comentariile negative din partea oamenilor ei au înrăutățit și mai mult situația pentru ea. Dar, cu pură determinare și multă muncă, Khloe a dat jos câteva kilograme după nașterea fiicei sale True.

Mai multe studii sugerează că începerea zilelor cu apă cu lămâie poate ajuta la susținerea pierderii în greutate și poate reduce riscul de a dezvolta alte boli grave.

Într-un test de laborator efectuat pe șoareci, s-a constatat că antioxidanții polifenoli din lămâi au ajutat la reducerea greutății șoarecilor care au fost supraalimentați pentru a le induce obezitatea. De asemenea, consumul apei cu lămâie în fiecare zi dimineața a ajutat la reducerea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea rezistenței la insulină, cei doi factori principali care duc la diabetul de tip 2. Cu toate acestea, sunt necesare mult mai multe cercetări pentru a stabili legătura dintre apa cu lămâie și pierderea în greutate.

Care a fost planul de dietă al lui Khole puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel