Băutura alcoolică cu efect demachiant. Are proprietăți anti-îmbătrânire și de hidratare

bautura alcoolica cu efect demachiant - FOTO: Freepik@benzoix
Băutura alcoolică cu efect demachiant costă doar câțiva lei. În plus, folosită regulat poate șterge câțiva ani de pe chip.

Băutura alcoolică cu efect demachiant este plină de vitamine și minerale. Este vorba despre bere. Aceasta este cea mai consumată băutură alcoolică din întreaga lume.

Berea este o sursă excelentă de vitamine și minerale, care ajută la combaterea tuturor toxinelor care sunt construite în corpul nostru. Berea funcționează ca un detoxifiant minunat și ajută foarte mult la eliminarea toxinelor din sistemul nostru. Ca urmare, obținem o piele fără cusur și strălucitoare în mod natural.

Berea, agent anti-îmbătrânire

Berea conține trei ingrediente majore anti-îmbătrânire și anume hameiul, orzul și drojdia, care sunt o resursă excelentă de antioxidanți, care au un efect de întărire care ajută la strângerea pielii și reduce primele semne ale îmbătrânirii. În consecință, pielea noastră devine sănătoasă, tonifiată și tânără. Cu alte cuvinte, berea ne poate ajuta să ținem la distanță îmbătrânirea prematură.

Vezi și: De ce te ard urechile. Ce boli poți avea. Cum te ajută ceapa și usturoiul

Berea, tratament pentru acnee

Berea deține proprietăți anti-bacteriene puternice care ajută la prevenirea și tratarea acneei și a altor infecții ale pielii. Spuma din bere are unele proprietăți antibacteriene care ajută la distrugerea acneei care provoacă germeni, plus drojdia din bere ajută, de asemenea, la controlul producției naturale de ulei a pielii, una dintre principalele cauze ale acneei. Deci, include bere în rutina de îngrijire a pielii de zi cu zi și spune "la revedere" la acnee, potrivit My Beauty Naturally

Berea, ideală pentru echilibrarea pH-ului pielii 

Un nivel dezechilibrat al pH-ului pielii poate duce la uscarea sau tenul gras, care ar putea duce la probleme ale pielii. Menținerea nivelului corect al pH-ului pielii este extrem de necesară pentru menținerea acesteia neutră, precum și a strălucirii frumoase. Berea este cunoscută ca fiind un bun echilibru al pH-ului care menține nivelurile acido-bazice ale pielii noastre cu succes, astfel încât să nu trebuiască să ne confruntăm cu probleme cauzate de pielea uscată sau grasă.

Vezi și: Ceaiul care tratează balonarea. Are și efect detoxifiant. Ai nevoie doar de un ingredient

Berea oferă hidratare pielii

Berea nu numai că hidratează celulele pielii noastre prin inducerea umidității în ele, dar, de asemenea, restabilește umiditatea naturală a pielii prin menținerea echilibrului apei în ea.

S-a afirmat deja că berea ne menține pielea hidratată. Prin urmare, obținem o piele moale, suplă și radiantă. Berea este o sursă excelentă de vitamina B, care ajută la menținerea sănătății și moliciunea pielii noastre într-o mare măsură.

Berea, agent demachiant

Berea fiind alcoolică prin natura sa poate funcționa pe porii pielii noastre. Berea poate acționa asupra porilor înfundați și îi poate deschide cu ușurință. Poate scoate murdăria, praful, bacteriile și toate celelalte impurități prezente în pori, ne poate face pielea mai clară și ne poate oferi un aspect tonifiat aproape instantaneu.

Vezi și: Alimentele care cresc riscul de cancer. Avertisment: Te omoară încet

Cum să o folosești

Folosește bere și căpșuni. Această combinație de căpșuni și bere este super încărcată cu vitamina C care vă protejează pielea de multe afecțiuni, cum ar fi acneea, punctele negre și punctele albe.

Puteți face o mască de piele. Adăugați o lingură de bere în albușul de ou și amestecați-o cu 3-4 picături de ulei de migdale. Se amestecă bine. Apoi, aplicați masca pe față și gât și, odată ce este uscată, spălați-o cu apă călduță. Lăsați-o să acționeze circa jumătate de oră, apoi spălați fața. În pasul următor, tamponați pielea uscată și hidratați-o bine.

Mască de față cu bere, lămâie, miere și ulei de măsline. Aceasta este o mască de față excelentă pentru persoanele cu pielea grasă și care au coșuri pe față. Aplicarea regulată a acestei măști de față ajută la menținerea pielii clare și strălucitoare.

Amestecă 2-3 picături de bere cu două linguri de ulei de măsline, două linguri de miere și o lingură de suc de lămâie. Se amestecă într-un bol berea, uleiul de măsline, mierea și sucul de lămâie. Se aplică ușor pe față. Lăsați să acționeze timp de 15 minute

Mască de față cu bere, ouă și miere. Aceasta este o mască de față pentru curățarea acneei. Drojdia ucide bacteriile și ajută la menținerea nivelului pH-ului pielii. Mierea acționează ca un antiseptic care curăță acneea, în timp ce albușul de ou calmează pielea iritată și strânge porii.

Ai nevoie de 2-3 picături de bere, un albuș de ou, o lingură de miere. Se bate albușul de ou până devine spumos. Adăugați berea și mierea în albușul de ou. Aplicați amestecul cu un tampon de vată pe zona afectată de acnee din jurul gâtului, feței, spatelui și pieptului.

Lăsați să acționeze timp de 15 minute. Clătiți cu apă. Aplicați o cremă hidratantă ușoară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Băutura miraculoasă pe care o subestimăm zilnic. De ce este importantă pe măsură ce îmbătrânim
Cel mai bun calmant natural. O singură cană din acest ceai face minuni

Crossuri externe

pixel