Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Bătrân cu arsuri, adus în stare gravă la Spitalul Sf Spiridon din Iași
07 noi 2019 / 18:35
Un bătrân din Răducăneni a fost adus în stare gravă la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timpul unui incendiu care i-a cuprins casa.
Salon de spital    FOTO: pexels.com

Batran, arsuri. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a declarat că bărbatul, în vârstă de 89 de ani, a suferit arsuri de gradul II - III pe o suprafaţă corporală de 25%.

"Pacientul era imobilizat la pat şi nu a putut să iasă din casă. El a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost transferat la terapia intensivă din cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică. La preluare, pacientul era conştient, agitat, prezenta arsuri de gradul II la nivelul feţei, scalpului şi zonei latero-cervicale drepte, arsură de gradul III la nivelul mâinii, arsură de grad II la nivelul antebraţului şi braţului drept, arsură membru inferior de gradul II, arsură membru inferior stâng gradul II la nivelul genunchiului şi gambă. A fost sedat şi intubat. Prognosticul este rezervat", a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, potrivit Agerpres.


Ştiri Recomandate

Bolile autoimune, în creștere: ce le determină
Malarie: o nouă soluție în tratarea acestei boli
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri