Bărbatul care a primit doza de rapel cu un vaccin diferit: am simțit cum transpir. E o reacție de panică, inițial

Vaccinuri COVID de la Pfizer și Moderna. Foto: CE
Bărbatul care a fost vaccinat pe 24 februarie cu serul Pfizer și a primit miercuri, la rapel, vaccinul de la Moderna, este în stare bună până acum. El a vorbit la televiziune despre moment.

Bărbatul care a fost vaccinat din greșeală cu un vaccin diferit la doza de rapel a vorbit despre momentul în care a primit doza. Alin Iacobescu este diabetic. El povestește că medicul i-a propus să îl treacă în sistem că a fost vaccinat tot cu Pfizer. Acesta nu a fost, însă, de acord, astfel că nu a putut primi adeverință de vaccinare. Chiar dacă acum este în stare bună, el se teme, totuși, de o posibilă reacție.

 „Sunt un om care se gândește în perspectivă. Oricât aș fi asigurat că o să fiu bine, mă întreb pe baza a ce? Fiecare om e diferit, poți avea reacții diferite pentru că în corpul tău aceste substanțe se pot combina diferit, așa că am o rezervă”, a spus el la Digi24.

Alin Ionescu a spus că și-a dat seama ce s-a întâmplat când o asistentă a încercat să valideze vaccinarea în sistem.

„Am simțit cum transpir. E o reacție de panică, inițial”, a povestit el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel