Bărbat din Neamț, internat la Psihiatrie în Roman după ce ar fi agresat un polițist

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Un bărbat din Doljeşti, județul Neamț, a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Roman după ce a făcut scandal şi ar fi lovit un poliţist.

Psihiatrie, Roman. Un tânăr în vârstă de 23 ani, din Doljeşti, a fost internat, joi, la Secţia de psihiatrie a Spitalului Roman, după ce a făcut scandal şi ar fi lovit un poliţist venit să aplaneze conflictul. Tatăl agresorului a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că fiul său face scandal la domiciliu. La faţa locului au ajuns doi poliţişti, care l-au găsit pe tânăr ascuns în podul unei anexe gospodăreşti.

"La vederea poliţiştilor, acesta ar fi devenit recalcitrant şi le-ar fi adresat injurii. Întrucât a refuzat să colaboreze şi să se legitimeze, poliţiştii au procedat la imobilizarea tânărului, care a opus rezistenţă procedurii de încătuşare şi ar fi lovit unul dintre agenţii de poliţie cu cadrul de fier al unei biciclete, peste antebraţ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, potrivit Agerpres.

Tânărul a fost internat la Psihiatrie pentru investigaţii medicale de specialitate, iar poliţistului i-au fost acordate îngrijiri medicale la mână, la care a suferit leziuni minore. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tânărului pentru ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel