Bărbat care s-a vindecat de COVID după ce a stat la ATI: foarte ușor de moare
16 sep 2021, 10:29

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Reprezentanții CNCAV au publicat pe rețelele sociale povestea unui supraviețuitor de COVID care s-a vindecat după ce s-a luptat cu boala în ATI. 

Reprezentanții campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID descriu pe rețelele sociale povestea lui Josef Balla, în vârstă de 46 de ani, din Cluj, care s-a vindecat de COVID după ce s-a luptat cu boala.

”Povestea unui supraviețuitor din ATI

A stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI. După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon.

„Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon.” Chinul a durat mai bine de două luni de zile. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă.Toată familia s-a vaccinat. El și cele două fete s-au vaccinat cu Pfizer, iar soția cu Astra Zeneca.

„În afară de vaccin, altă soluție nu avem. Este singura șansă să scăpăm.”O poveste tristă cu final fericit, dar multe povești au avut un sfârșit tragic. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!”, potrivit Facebook Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Gura leului, efecte asupra sănătății. Cum te ajută

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?