Avocatul Poporului, după atacul lui Orban. EXPLICAȚII CLARE în scandalul Legii carantinării

Renate Weber, Avocatul Poporului. Foto: Facebook
Avocatul Poporului, Renate Weber, a făcut precizări după ce instituția pe care o conduce a atacat la CCR Legea carantinării.

Renate Weber oferit explicații la DC News în urma noilor declarații făcute de premierul Ludovic Orban la adresa Avocatului Poporului. 

Premierul Ludovic Orban a catalogat vineri sesizările trimise de Avocatul Poporului la CCR pe tema legilor din pandemie ca fiind un ”atac împotriva intereselor fundamentale ale României”.

Renate Weber nu a dorit să comenteze aceste aspecte, ci doar ne-a detaliat pe ce considerente a atacat la CCR Legea carantinării.

'În primul rând, discutăm despre o Lege care nu privește carantinarea, ci este o Lege care se referă, în general, la situații de epidemii, pandemii, situații excepționale. Noi am atacat această Lege pe două considerente.' a spus Weber.

Citește mai multe pe DC News declarațiile făcute de Avocatul Poporului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel