Avantajul vaccinurilor pe ARN Mesager. Dr Emanoil Ceaușu: Cercetările vor duce la vaccinuri care să ofere o protecție și pentru noile tulpini
05 apr, 15:56

EXCLUSIV
Specialistul în Boli Infecțioase prof dr Emanoil Ceaușu a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre avantajul pe care-l au vaccinurile împotriva COVID create pe baza ARN Mesager.

Prof. dr. Emanoil Ceaușu, specialist în Boli Infecțioase, a vorbit, luni, 5 aprilie, la Academia de Sănătate, emisiune DC Medical realizată de profesorul Irinel Popescu, despre vaccinurile create pe baza tehnologiei ARN Mesager. 

”Avantajul acestor noi vaccinuri, bazate pe ARN Mesager este faptul că foarte ușor și în scurt timp se poate trece la o altă variantă de vaccin care să acopere și noile tulpini în ideea că s-ar putea, dacă pandemia nu va fi repede stopată, să apară și alte variante virale, poate cu mai puțină protecție față de vaccin (n.r. variantele existente de vaccin). Cercetările care se fac în prezent foarte repede vor duce la vaccinuri care să ofere o protecție și pentru noile tulpini care apar”, explică prof dr Emanoil Ceaușu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?