Au lipsit echipamentele de protecție la Spitalul Județean Iași? Prof dr Cristian Lupașcu detaliază

UPU
EXCLUSIV
Medicul și profesorul Cristian Lupașcu a vorbit despre echipamentele de protecție folosite în timpul stării de urgență și stării de alertă la Chirurgie I și II din cadrul Spitalului Județean Sf. Spiridon din Iași.

În cadrul emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, de la DC Medical, profesorul și medicul Cristian Lupașcu a discutat și despre echipamentele de protecție utilizate de personalul medical în secțiile de Chirurgie I și II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf Spiridon din Iași, în timpul stării de urgență și a stării de alertă.

”Faptul că am fost desemnați ca și zonă chirurgicală în directă legătură cu urgențele chirurgicale suspecte și pozitive (n. r. cu COVID-19) a făcut ca aceste măsuri de protecție să le implementăm chiar noi de la început. Am avut echipamente corespunzătoare exact cât trebuie; nu s-a plâns nimeni niciodată. Materialele au fost sistematic furnizate de serviciul de aprovizionare al Direcției Spitalului. Totul, din acest punct de vedere a decurs fără probleme pentru noi”, afirmă medicul Cristian Lupașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel