Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ATAC BUZĂU - Pacienții au ajuns la sptialele din București. Unul dintre ei este în stare gravă
18 aug, 13:50
Pacienții de la Buzău care au fost răniți în urma atacului de azi noapte al unui alt pacient internat cu sevraj etilic au fost transferați la București.
Vitamina C nu ajută în sepsis

În urma ultimelor informări, la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni au fost transferați de la unitatea din Buzău, până în acest moment, doi pacienți:

- o pacienta, 83 ani, traumatism cranio cerebral cu hemetom subdural, conștientă, in investigatii, pentru moment fără indicație chirurgicală;

- bărbat, 60 ani, tot cu traumatism cranio cerebral cu fractură frontală cu înfundate și hematom, conștient. Tot în investigații.

La Spitalul de Urgență Floreasca a fost transferat până în prezent primul pacient care are traumatism cranio-cerebral și facial grav. Este intubat.

La reevaluarea CT leziunile intracerebrale, hematom si dilacerare, sunt staționare. Pacientul este in ATI politraumatisme.

Si la Spitalul Universitar a ajuns o pacientă în vârstă de 80 de ani cu traumatism cranio cerebral care este în investigații suplimentare și care va suferi o intervenție chirurgicală.

 

UPDATE 1: Bărbatul de 70 ani este în stare gravă, comă profundă, hematoame intracraniene, fractură mandibulă. A venit intubat.

A ajuns și cel de-al doilea pacient, o femeie de 60 ani, conștientă, cu hematom intracranian și fractură zigomatică.

La Spitalul de Urgență Bagdasar Arseni a ajuns și cel de-al treilea pacient. Este vorba de o femeie, 62 de ani, cu traumatism cranio cerebral care se află în investigații. Din prima evaluare, pacienta nu necesită intervenție chirurgicală.

UPDATE 2: La Spitalul de Urgență Floreasca a sosit și al doilea pacient. Are 88 de ani și multiple boli cardiovasculare. Traumatismul cranio cerebral este mediu, dar cu factura temporo-occipitală. Se va repeta CT-ul și va rămâne internat. Starea este gravă, mai ales având în vedere vârsta și afecțiunile pe care le mai are.

De asemenea, la Spitalul Universitar a ajuns cea de-a doua victimă, o femeie de 72 de ani care are traumatism cranio cerebral pe partea dreaptă. Va intra în intervenție neuro-chirurgicală .

Toti pacienții de la Spitalul de Urgenta din Buzău au fost transferați în unitățile din Bucuresti


Ştiri Recomandate

Botoșani, două cazuri de gripă confirmate
Diabet, statistică îngrijorătoare: 1 din români care suferă de diabet nu este diagnosticat
DIICOT: Director și angajați la Ambulanța Caraș-Severin, rețea de șantaj
Referendum pentru eutanasie, în Noua Zeelandă
Elevă bolnavă de cancer, asistă la cursuri cu ajutorul unui roboțel
Cancer, dificultăți de aprovizionare cu medicamente oncologice
Vaccin antigripal, circa 1.500 de doze ajunse în Maramureș
Tuberculoza, celulele sistemului imunitar armate să lupte contra bolii
Comentarii