Arnold Schwarzenegger, operat pe inimă. Ce a scris Terminatorul pe Twitter

Arnold Schwarzenegger   FOTO: Twitter
Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. El le-a mulțumit pe Twitter medicilor.

Arnold Schwarzenegger a suferit recent a doua sa intervenție cardiacă în ultimii doi ani: Terminator a primit o nouă supapă aortică. Actorul și fostul guvernator al Californiei a mulțumit personalului medical din Cleveland, Ohio, și pe Twitter. Acesta a postat și câteva imagini, inclusiv una cu el pe patul de spital.

”Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică pentru a merge împreună cu noua mea valvă pulmonară de la ultima mea operație. Mă simt fantastic și am mers deja pe străzile din Cleveland bucurându-mă de statuile tale uimitoare. Mulțumesc fiecărui doctor și asistent din echipa mea!”, scrie Arnold Schwarzenegger pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel