Aparatură medicală în valoare de 4,5 milioane de lei, la Spitalul de Urgență din Vaslui

Aparatură medicală
Aparatură medicală în valoare de 4,5 milioane de lei va ajunge la Spitalul de Urgență Vaslui. Finanțara este semnată de Ministerul Sănătății. 

O finanțare în valoare de 4,5 milioane de lei a ajuns la Spitalul Județea de Urgență Vaslui. Finațarea a venit de la Ministerul Sănătății, pentru achiziția de aparatură medicală, potrivit agerpres.ro.

Conducerea unității medicale a arătat că este vorba despre mai multe echipamente pentru secţiile Radiologie şi Imagistică Medicală, TBC, Laboratorul de analize medicale sau Serviciul de Medicină Legală, mai arată sursa citată.
"Este vorba despre fonduri pentru dotarea mai multor secţii din cadrul spitalului, atât de necesare pentru îmbunătăţirea activităţii, astfel încât să le oferim pacienţilor noştri un act medical de calitate. Odată cu dotarea spitalului cu aparatură medicală performantă, facem demersuri pentru atragerea de noi specialişti în cadrul spitalului", a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Unitatea medicală mai urmeazăsă achizționeze în perioada următoare dotările necesare şi pentru Unitatea de Primiri Urgenţe şi Ambulatoriul de Specialitate, care au fost  modernizate în cadrul unor proiecte cu finanţare europeană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel