Apă cu miere, leacul pentru eliminarea "deșeurilor" din intestin și pentru imunitate. Lidia Fecioru: Se bea pe stomacul gol

Apa cu lamaie – FOTO: Pexels @Valeria_Boltneva
Creșterea imunității se poate realiza cu ajutorul unei linguri de miere și cu apă. Lidia Fecioru a dezvăluit leacul.

Creșterea imunității este una din principalele griji ale noastre. Cum să facem ca să nu ne îmbolnăvim fără să consumăm medicamente. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse rețeta unei băuturi eficiente pentru creșterea imunității.

Care este leacul

Lidia Ficioru a dezvăluit un leac minune bazat pe apă și miere. Apa caldă cu miere este o băutură care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta este utilizată de foarte mult timp ca remediu împotriva mai multor boli. Mierea este bogată în  aminoacizi, vitamine și minerale. Mierea nu ar trebui să lipsească din nicio dietă sănătoasă, ea ajutându-ne să reducem aportul de calorii, astfel încât să pierdem în greutate. 

”Punem o linguriţă de miere la un pahar de apă. Apa să fie rece, nu caldă. Se amestecă bine şi se bea pe stomacul gol. Ne va face o curăţare a rinichilor. Ne creşte imunitatea şi ne stabilizează toate mineralele în corp”, a spus Lidia Ficioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Vezi și: Ceaiul de mușețel, nerecomandat alergicilor. De ce nu trebuie să-l consumi. Cu ce medicamente să nu-l iei NICIODATĂ

Nu se recomandă diabeticilor

Leacul prezentat de bioenergoterapeutul Lidia Ficioru nu este indicat persoanelor care au problem cu glicemia. Mierea trebuie consumată cu prudență de diabetici, deoarece poate crește nivelul de insulină.

”Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac cu miere”, a mai spus Lidia Ficioru.

Vezi și: Uleiul de rozmarin, efect asupra memoriei. De ce să îl folosești

Utilă și pentru afecțiunile gastrice

Combinația de apă cu miere este folositoare și pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni stomacale. Apa caldă înmoaie toxinele ce se lipesc de intestine și stimulează eliminarea deșeurilor, iar mierea este un antibiotic natural. Acest aliment ajută organismul să lupte împotriva bacteriilor care provoacă infecții gastrice. Combinația dintre miere și apă poate crește și imunitatea.

”Metoda este foarte bună şi se spune că apa aceasta de miere este egală cu plasma. Pot încerca şi cei care au probleme cu stomacul, dar se bea simplă. Cei care pot bea şi cu suc de lămâie, se pune şi o linguriţă de oţet. Se face seara şi se bea dimineaţa. Este nemaipomenită. Este egala cu plasma”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel