Anunț-ȘOC despre brancardierul de la Spitalul Victor Babeş, care a deconectat o bolnavă COVID-19 de la aparate

Anunț-ȘOC despre brancardierul de la Spitalul Victor Babeş, care a deconectat o bolnavă COVID-19 de la aparate, FOTO unsplash
Brancardierul de la Spitalul Victor Babeş din București, care a detubat din greșeală o pacientă bolnavă de COVID-19, a fost eliberat. 

Inițial, bărbatul a fost arestat preventiv, însă magistraţii au decis ca acesta să fie plasat sub control judiciar, deoarece nu reprezintă un pericol. 

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 spun că nu există premisele săvârşirii unei noi infracţiuni, atâta vreme cât accesul bărbatului în spital nu este posibil. 

Brancardierul este suspect acum de ucidere din culpă, după ce a detubat, din greşeală, o bolnavă COVID în vârstă de 65 de ani.

"Este un caz de o gravitate deosebită, așa ceva nu s-a întâmplat sau nu am auzit să se întâmple undeva până acum.", a spus dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel