Angajat britanic al ONU, infectat cu noul coronavirus în Senegal

O angajată britanică a ONU este printre cele patru persoane care s-au infectat cu noul coronavirus, în Senagal. Este primul caz în care este afectat un angajat al ONU.

O angajată britanică a ONU la Dakar face parte dintre cele patru persoane testate pozitiv pentru coronavirus în Senegal, fiind primul caz în cadrul Naţiunilor Unite înregistrat la nivel mondial, a anunţat joi biroul ONU la Dakar, potrivit unor surse citate de agerpres.ro. „Pe 4 martie a fost confirmat primul caz de Covid-19 (Coronavirus) în cadrul Naţiunilor Unite (ONU) la Dakar, Senegal", se arată într-un comunicat al ONU.

O purtătoare de cuvânt a ONU la Dakar a confirmat că acesta este primul caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus în rândul întregului personal al Naţiunilor Unite.

Senegalul a anunţat miercuri două noi cazuri de coronavirus, un francez şi o britanică, crescând la patru numărul de persoane infectate în ţară, după cel al altor doi cetăţeni francezi, luni şi marţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel