Angajații Institutului Clinic Fundeni, campanie fără precedent. Iubește viața, donează sânge!

Donatorii de sânge sunt mai sănătoși
Angajații Institutului Clinic Fundeni vor dona sânge pentru pacienți, iar cu bonurile valorice primite vor cumpăra cadouri pentru copilașii bolnavi care sunt internați în spital. Mâine începe campania de donare de sânge pentru Fundeni!

Vineri, 01 noiembrie, ora 10.00, Institutul Clinic Fundeni organizează o conferință de presă dedicată lansării a două proiecte: o campanie de donare de sânge care se numește „Iubește viața! Salvează vieți!" și o campanie de prevenție denumită „Asumă-ți să fii sănătos!".

La conferința de presă, care va avea loc în amfiteatrul „Thomas Starzl", vor participa managerul I.C. Fundeni, prof.dr. Alina Tănase (primul donator în campania „Iubește viața! Salvează vieți!"), conf. dr. Anca Coliță – director medical I.C. Fundeni, Doina Goșa – directorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, dr. Carmen Călugăroiu – coordonator Unitate de Transfuzii I.C. Fundeni și Gheorghe Tache – președintele Asociației Transplantaților din România.

Primii care vor dona sânge sunt angajații Institutului Clinic Fundeni, iar bonurile valorice pe care le vor primi pentru gestul lor, vor fi folosite pentru cumpărarea unor cadouri pentru copiii bolnavi din I.C. Fundeni, pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Campania de donare de sânge se va desfășura în perioada 01-30 noiembrie 2019, iar personalul I.C. Fundeni și orice doritor, vor putea dona zilnic sânge, în intervalul 07.30 – 12.00, în Unitatea de Transfuzie Sanguină, care este situată în corpul B al Institutului Clinic Fundeni, la parterul clădirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel