Andrei Baciu: Moment ISTORIC ÎN LUME! Mai mulți vaccinați decât infectați cu COVID!

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății
Secretarul de stat Andrei Baciu, care este și vicepreședinte al Comitetului de cooronare a campaniei naționale de vaccinare, a dat astăzi cea mai bună veste legată de lupta contra pandemiei COVID-19

Dr Andrei Baciu, vicepreședintele Comitetului de coordonare al Campaniei naționale de Vaccinare, semnalează ceea ce ar putea constitui un punct de cotitură în lupta contra pandemiei de COVID-19. 

„Moment istoric în lumea întreagă: numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul total al infectărilor cu noul Coronavirus!

Veștile extrem de bune de miercuri ne dau speranța că ar putea însemna sfârșitul pandemiei de coronavirus. Asta, după ce 104,9 milioane de doze au fost administrate, în vreme ce numărul total al infectărilor este de 104,1 milioane la nivel global.

Tot până ieri, la nivel mondial s-au cumpărat 7,7 miliarde de doze, în timp ce alte 5 miliarde care sunt în prezent negociate sau rezervate pentru extinderea contractelor existente”, a arătat Andrei Baciu pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrei Baciu (@andrei.baciu_)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel