Andrei Baciu, despre evacuarea Spitalului Foișor: „Îmi cer scuze pacienților și aparținătorilor. Urgența impune acțiune imediată"

Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății dr Andrei Baciu își cere scuze pentru situația creată la evacuarea Spitalului de ortopedie Foișor, din Capitală. 

105 pacienți au fost scoși în 3 ore din Spitalul de Ortopedie Foișor din Capitală, pentru că de mâine unitatea medicală va primi doar pacienți COVID-19. 

„Îmi cer scuze pacienților și aparținătorilor care au avut neplăceri.

Situația e destul de importantă la nivelul Bucureștiului”, a spus dr Andrei Baciu, secretar de stat în ministerul Sănătății” notează DC News. 

Cum a explicat acesta urgența cu care 105 pacienții au fost scoși din spital, dintre care unii au fost duși cu tărgile la mașinile rudelor venite din mai multe județe ca să-i ia acasă deși erau operați în urmă cu o zi-două, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel