Andrei Baciu: 509 persoane vaccinate în 8 ore de la deschiderea primului centru drive thru din București. O persoană pe minut!
29 apr, 19:08

Imagine de la deschiderea primului centru de vaccinare drive thru din București  FOTO: Facebook Andrei Baciu
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat joi, 29 aprilie, la deschiderea primului centru drive thru din București că în primele 8 ore de la deschiderea acestuia s-au vaccinat 509 români.

Joi, 29 aprilie, s-a deschis primul centru drive thru de vaccinare împotriva infecției COVID din București. 509 români s-au imunizat în primele 8 ore, anunță Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

”Adică o persoană pe minut! Acestea sunt cele mai recente cifre de la deschiderea primului centru drive-throught din Capitală. Chiar este un succes și le mulțumesc tuturor pentru implicare!A fost alături de noi președintele Klaus Iohannis, care a transmis un mesaj foarte clar pentru toți românii: oricine se poate vaccina, fără birocrație și fără documente justificative! Ne bucurăm că șeful statului susține campania de vaccinare și se implică, alături de toți românii, pentru a depăși această perioadă”, notează Andrei Baciu pe Facebook.

Potrivit acestuia, cu ”cât vor fi mai multe persoane vaccinate, cu atât vom fi mai aproape de normalitate”. Acesta a lansat un îndemn de vaccinare pentru toți membrii familiei:

”Nu uita! în centrele drive-through poți să îți aduci toți membrii familiei sau prietenii; nu ai nevoie de programare și nu contează dacă ai sau nu domiciliul în oraș; este folosit serul Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani; dacă ai rătăcit adeverința de vaccinare, nu îți face griji! O poți descărca singur, după ce faci și rapelul, din platforma INSP - adulti.renv.roFii solidar și alătură-te campaniei de revenire la normalitate! Fii parte din echipa care luptă pentru combaterea pandemiei!”.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri