Andreea Balan, dietă. Alimentul la care a renunţat și care o menține la 49 de kilograme: De 20 de ani am aceeași greutate

Andreea Balan - Foto: Instagram Andreea Balan
Andreea Bălan a dezvăluit cum se menține la aceeași greutate de 20 de ani. 

Andreea Bălan a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. 

La cei 38 de ani pe care-i are, Andreea Bălan este aproape neschimbată, după o carieră de ani de zile în industria muzicală din România, și reușește să-și mențină silueta de vis.

Andreea Bălan cântărește aproape 50 de kilograme și spune că are câteva secrete alimentare care funcționează în cazul ei. Mai mult, Andreea Bălan la ce a renunțat pentru a se putea menţine la greutatea pe care o are acum, de 49 de kilograme.

Cum se menține Andreea Bălan la aceeași greutate de 20 de ani

 

Andreea Bălan recunoaște că este mai bine să nu mănânce prăjeli şi dulciuri, dar că se abate totuși de la această regulă atunci când pofta este mare. Cu toate acestea, spune că își impune niște limite. 

"Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. 

De 20 de ani am aceeași greutate. 

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. 

Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu", a declarat Andreea Bălan pentru Click.

Mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit cine este persoana care o susține necondiționat, care se ocupă de casă, de copii, de gătit și de cumpărături.

"Mama are trei fete, mama are grijă de casă, mama are grijă ce mâncăm, mama are grijă de tot. Fără ea nu aș putea să am cariera pe care o am acum și să am continuitate și să fac ceea ce fac. Este nevoie de un stâlp în casă și mama este stâlpul nostru și ea are grijă de casă... practic și de cumpărături și de absolut tot. Eu nu aș putea să vin la emisiuni, să plec, să mă întorc dacă nu era ea. Mama a știut tot timpul ce am avut pe suflet și ce m-a durut. Este foarte bine să fii prietenă cu mama sau cu unul dintre părinți", a mai spus Andreea Bălan.

"Trebuie foarte multă disciplină și multă muncă și să nu te îmbeți cu apă rece"

 

Andreea Bălan spune că în carieră este bine să ai disciplină și că în spatele succesului său se află multe nopți nedormite și multă muncă.

"Este foarte multă muncă în spate. Eu cânt de la zece ani, iar de la 12 ani eram deja cunoscută în formula Andre și este foarte greu să te menții peste două decenii și să devii relevant și peste două generații, practic.

Trebuie foarte multă disciplină și multă muncă și să nu te îmbeți cu apă rece, nici să te atașezi de proiecte care eșuează. Din eșec înveți, le iei ca pe niște lecții, mergi mai departe și te resetezi și o iei de la capăt", a mai spus Andreea Bălan pentru aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel