Andra, cel mai puternic mesaj: Totul pleacă de la suflet! Nu trebuie să judecăm. Simțiți-vă bine cu voi

andra - FOTO: Captură ProTV
Andra, una din cele mai îndrăgite artiste din România, vine un apel puternic către toate femeile: să ne acceptăm așa cum suntem și să ne iubim corpul și sufletul, indiferent de normele impuse de societate. Fiecare kilogram în plus sau în minus este parte din povestea noastră și nu ar trebui să ne definească valoarea.

Andra Măruță, juratul de la Românii au Talent, a transmis un mesaj puternic pentru femei. Totul s-a întâmplat după un moment al unui grup de fete numit “Călătorie în pântec”.

Andra a recunoscut că are câteva kilograme în plus, dar a învățat să se accepte și să se iubească. Acceptarea de sine este cheia unei frumuseți autentice și a unei vieți pline de împlinire.

Andra: Mă simt atât de sexy și frumoasă

Andra Măruță ne amintește cu tărie că fiecare aspect al nostru, fiecare kilogram în plus sau în minus, este parte integrantă din povestea noastră. Este momentul să renunțăm la standardele nerealiste impuse de societate și să ne îmbrățișăm unicitatea și frumusețea noastră interioară și exterioară.

"Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi-dimineață, când ieșeam din cabină, vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme avem. Am pus 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am.

În primă fază, am fost complexată de acest lucru, ba mai mult, dacă purtam o pereche de pantaloni, vreau să vă și arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pune mie toate kilogramele, dar mă simt atât de sexy și de frumoasă. Nimeni nu este ca mine!

Cred că totul pleacă de la suflet. În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere că aia e slabă, că aia e frumoasă, nu!", a spus Andra, la Românii au Talent. 

Vezi și: Când sunt recomandate statinele. Dr. Rodica Niculescu: Sunt foarte importante. Intră în medicația clasică și obligatorie

Andra: Simțiți-vă bine cu voi. Vă rog din toată inima!

Să nu ne mai comparăm cu altele, ci să ne iubim așa cum suntem, să ne respectăm trupurile și să ne onorăm călătoria noastră personală către fericire și sănătate. Fiecare femeie merită să se simtă puternică, frumoasă și demnă de iubire, indiferent de greutatea pe care o poartă sau de aspectul său exterior.

"Trebuie să nu mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem, cu zece kilograme mai mult sau mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că e mai mult, că e creț, că este drept.

Andra - FOTO: Captură@PRO TV

Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi. Vă rog din toată inima. În primă fază și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica, dar e tot a mea. Probabil, într-o lună, două poate nu o să mai am. Eu nu am putut să slăbesc până acum pentru că nu m-am acceptat, îmi puneam trei chiloți pe mine ca să strâng și să ascund burta.

Ei bine, azi am o singură pereche de chiloți pe mine. Despre asta este vorba, m-am acceptat și a trebuit să văd exact cum sunt ca să pot merge mai departe. Nu am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate o să fac o schimbare, nu pentru a nu mai avea burtica asta. 

Vezi și: Băutura care dublează riscul de AVC în decurs de o oră. Crește presiunea din creier

Unele lucruri nu le poți explica. Poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări și refulezi în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. Deschizi frigiderul de la stres, de la muncă, de la lipsa somnului. Așa fac eu! Sunt sinceră, extrem de sinceră, dar dacă s-a ivit acest moment, de ce să nu încurajăm toate femeile si să transmitem mesajul acesta frumos?”,  a mai spus Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

tratament indigestie foto:freepik@psodaz
EXCLUSIV
Tratamentul perfect indigestie. Ligia Pop: Elimină toxinele din corp. Ajută foarte mult

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel